Romanii din strainatate vor putea trimite bani in tara fara comisioane

Anuntul a fost facut in timpul vizitei de la Frasin a ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. „Este un lucru foarte important să nu mai plătească acele comisioane pe care le plătesc astăzi pentru a transfera sume de bani către ţară", a spus ministrul.

poza
Romanii din strainatate vor putea trimite bani in tara fara comisioaneProblema romanilor plecati la munca in strainatate a fost dezbatuta de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, in cursul zilei de marti. Acesta a subliniat ca in viitorul apropiat, romanii care trimit bani in tara nu vor mai plati comisioane de tranfer bancar. Asta se va intampla daca romanii respectivi isi vor deschide conturi la CEC Bank.
„Am discutat despre un mecanism de transfer mult mai facil al banilor pe care românii plecaţi în afară ţării vor să îi trimită în România pentru familii, copii, părinţi. Prin intermediul CEC Bank se va lansa, cât mai curând, un pachet de măsuri care să vizeze deschiderea de sucursale şi birouri în afara ţării, acolo unde sunt comunităţi importante de români”, a declarat Eugen Teodorovici.09:37
miercuri, 22 mai 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere