Proiectele primăriei: parcări subterane, camere de supravegheat şi iluminat public

Pe data de 12.02.2010 a avut loc aprobarea bugetului local pe anul 2010. Municipiul Suceava este, de altfel, prima localitate din judeţ care a aprobat bugetul într-un termen atît de scurt.

După cum a mai amintit domnul Lungu, prioritatea 0 a primăriei pe anul 2010 este proiectul de dezvoltare urbană, realizarea de parcări subterane şi construirea unui centru de tradiţii. Edilul şef a menţionat că a fost în discuţii cu cele cinci firme care lucrează la proiectele aferente şi s-au stabilit termenele limită de finalizare a proiectelor. Astfel, pe data de 28 februarie a.c. se va termina reabilitarea bulevardului principal din centrul oraşului şi alte 14 străzi din municipiu. O altă măsură care va fi finalizată în curînd este montarea de camere video pentru supravegherea oraşului, măsură ce va duce la scăderea infracţionalităţii
Pînă pe data de 15.04.2010 se aşteaptă finalizarea proiectului de reabilitare a iluminatului public. Pe data de 30.04.2010 vor fi terminate şi proiectele ce vizează parcările subterane, spaţiul pietonal şi construirea Centrului de Tradiţii Populare.

17:33
joi, 18 februarie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere