Probemele administratiei locale au fost dicutate, de Ion Lungu, cu premierul Viorica Dancila

"Am făcut parte din delegația primarilor care s-au întâlnit cu doamna Prim-ministru Viorica DĂNCILĂ la Palatul Victoria", a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

poza
Probemele administratiei locale au fost dicutate, de Ion Lungu, cu premierul Viorica Dancila
Primarul Sucevei, Ion Lungu, a mers, miercuri, la Bucuresti, unde a discutat despre principalele probleme ale administratiei locale, la Palatul Victoria. Principala problemă discutată s-a referit la restituirea sumelor până la 60% din impozitul pe venit, pentru lunile ianuarie, februarie și martie.

" Doamna prim-ministru a promis că vom primi acești bani la rectificarea bugetară de la sfârșitul lunii iulie.În ceea ce privește codul administrativ, s-a făcut promisiunea că în prima ședință de guvern va fi dată o ordonanță de urgență prin care va fi adoptat.S-a solicitat Guvernului completarea sumelor pentru asistența socială, din cote de echilibrare din TVA, acolo unde primăriile sunt în dificultate și au nevoie de acești bani. A fost o întrevedere constructivă care sperăm că va avea primele efecte pozitive la rectificarea din luna iulie", a declarat edilul Sucevei.

Tot pe parcursul zilei de miercuri, Lungu s-a intalnit cu ministrul Apelor și Pădurilor - Ioan DENEȘ, cu care a abordat tema decontării biomasei la Bioenergy.

" Am fost la Institutul Național al Patrimoniului pentru a găsi soluții pentru reabilitarea Curții Domnești;am depus la Compania Națională de Investiții proiectul pentru terenul de fotbal (la dimensiunile standard stabilite de către UEFA) și am discutat despre Sala Polivalentă", a mai subliniat primarul Sucevei.

05:21
joi, 20 iunie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere