Primele 96 de platforme semiîngropate de gestionare a deșeurilor menajere în Municipiul Suceava au fost inaugurate

Inaugurarea s-a făcut în prezența șefului adjunct de misiune a Ambasadei Finlandei, Anne MRabet, a firmei din Finlanda care a furnizat echipamentele moderne pentru aceste platforme, printr-o demonstrație practică la fața locului, la platforma de pe strada Ion Vodă Viteazul, lânga Mănăstirea Sfântul Ioan.

poza
Primele 96 de platforme semiîngropate de gestionare a deșeurilor menajere în Municipiul Suceava au fost inaugurate
Primele 96 de platforme semiîngropate de gestionare a deșeurilor menajere în Municipiul Suceava au fost inaugurate . În această săptămână vor fi finalizate toate cele 100 de platforme semiîngropate și până la sfârșitul anului 50 de platforme îngropate, furnizate de aceeași firmă.


"Felicitări operatorului format din Asocierea Diasil SRL și Ritmic SRL din Suceava pentru seriozitatea de care dau dovada în respectarea clauzelor contractuale și pentru achiziționarea de echipamente performante", a transmis primarul Sucevei, Ion Lungu.

Platformele cuprind 6 containere cu o capacitate de 3 mc fiecare, 4 pentru fracție umedă cu capac negru și 2 cu capac galben, pentru fracție uscată, conform instrucțiunilor afișate la fiecare loc de colectare.

"Facem un apel către suceveni să ne ajute să gestionăm în mod corespunzător aceste echipamente și să păstrăm curățenia orașului", a mai subliniat edilul municipiului.

13:36
marti, 03 septembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere