Primarul Ion Lungu spune ca vor fi luate masuri impotriva Covid in în secțiile de votare

Primarul a explicat că luni și marți se vor îndepărta amenajările și se va face dezinfecția sălilor din unitățile școlare astfel încât de miercuri să se poată relua cursurile. Ion Lungu a spus ca în secția de votare nu vor putea intra mai mult de cinci alegători și că, ținând cont de numărul membrilor din biroul secției de votare și a personalului care se ocupă de votare, nu pot fi mai mult de 20 de persoane în același timp în secția de votare.

poza
Primarul Ion Lungu spune ca vor fi luate masuri impotriva Covid in în secțiile de votare

Primarul Ion Lungu a declarat că a avut discuții cu directorii de școli unde se organizează secții de votare, dar și cu directorii din primărie care sunt implicați în organizarea alegerilor, astfel incat totul sa se desfasoare normal.


El a spus că principalele atribuții în această organizare aparțin municipalității și a solicitat directorilor de școli ca începând de joi după amiaza să permită începerea amenajării secțiilor de votare pentru că vor fi necesare stabilirea de trasee, amenajarea sălilor de așteptare.

„Garantez sucevenilor că măsurile pe care le luăm vor fi cele mai corecte în așa fel încât să limităm orice pericol de îmbolnăvire, de transmitere a acestui virus, cu condiția ca și cei care vin la vot să respecte aceste reguli legate de mască, legate de distanțare”, a spus Ion Lungu.

14:56
miercuri, 23 septembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere