Sedințe publice de dezbatere a bugetului local, in cartierele sucevene

Primarul Ion Lungu ii invita pe suceveni sa ia parte la discutii pe tema bugetului. El sustine ca aceste sedinte se vor desfasura in cele sapte cartiere sucevene.

poza
Sedințe publice de dezbatere a bugetului local, in cartierele sucevene


Primarul Ion Lungu spune ca programul pentru discutiile cu sucevenii sunt organizate foarte bine: joi 11 ianuarie a.c., de la ora 16.30, va avea loc prima consultare publică, în cartierul Obcini, la Școala Gimnazială nr. 9, iar de la 18:00, locuitorii din cartierul George Enescu sunt așteptați la consultările ce vor avea loc la Școala Gimnazială nr. 8.

Vineri, 12 ianuarie au loc intalniri cu locuitorii din cartierul Zamca, de la ora 16.30, la C. N. „Mihai Eminescu”, iar de la ora 18.00, cu cei din zona Centrală, la Școala Gimnazială nr. 3.

De asemenea, luni, 15 ianuarie a.c., de la ora 16.30, dezbaterile pe tema bugetului vor avea loc cu cetățenii din cartierul Cuza-Vodă, la Școala Gimnazială nr. 11 „Miron Costin”, iar de la ora 18.00, cu cei din cartierul Burdujeni-Sat, la Școala Gimnazială nr. 6.

Ultima consultare publică va avea loc marți 16 ianuarie a.c., de la ora 16.30, în cartierul Ițcani, la Școala Gimnazială nr.7 „Gr. Ghica Voievod”.


16:34
miercuri, 10 ianuarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere