Primarul Ion Lungu anunță măsurile care vor fi luate în municipiu pe perioada stării de alertă

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că s-au stabilit măsuri care vor fi luate în municipiu în perioada stării de alertă .

poza
Primarul Ion Lungu anunță măsurile care vor fi luate în municipiu pe perioada stării de alertă


Primarul Ion Lungu a anuntat ca ,în cursul zilei de luni, Comitetul Județean pentru Situații Speciale de Urgență a aprobat, la propunerea președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședinte al acestui for din care primarii nu fac parte și sunt doar invitați, să se întocmească documentația care să fie transmisă la București în vederea ridicării carantinei.

Lungu a subliniat ca în piețe se va purta obligatoriu mască și se va lua temperatura persoanelor cu termometre non contact și că la fel se va proceda și la bazar.„Administratorii piețelor și bazarului sunt obligați să ia temperatura la intrare și să urmărească păstrarea distanțării fizice”, a spus Lungu.

El a mai anunțat că începând de joi va fi scos tot parcul auto al TPL pe traseu și că intrarea în autobuz se va face doar pe ușa din față și călătorii vor sta doar pe un rând de scaune. „Să respectăm în continuare regulile legate de coronavirus, cele legate de igiena personală, să ne spălăm pe mâini, să purtăm mască, să respectăm distanțarea socială, să facem tot ce depinde de noi să nu mai crească numărul de cazuri din orașul nostru, să nu mai fim oaia neagră a României așa cum s-a întâmplat în ultima perioadă”, a spus Lungu.


08:48
miercuri, 13 mai 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere