Primarul Ion Lungu anunță că sediile primăriei vor fi dezinfectate în acest sfarsit de saptamana

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că în Primărie au fost montate automate cu dezinfectanți pentru ca cetățenii care au treabă în instituție să se dezinfecteze și că sunt puse la dispoziție și măști de protecție, iar în week-end sediile primăriei vor fi dezinfectate.Ion Lungu a mai anunțat că la sfârșitul acestei săptămâni va fi efectuată dezinfecție generală în spațiile Primăriei Suceava, cât și în sediul din cartierul Burdujeni.

poza
Primarul Ion Lungu anunță că sediile primăriei vor fi dezinfectate în acest sfarsit de saptamana

Ion Lungu a arătat că se caută soluții și pentru instalarea de automate de dezinfecție și în mijloacele de transport în comun din municipiu.

Totodată, deplasarea unei delegații din Suceava în China prevăzută pentru data de 16 martie a fost anulată.


Conform spuselor edilului, au fost achizitionate 2000 de masti de protectie, iar 1.500 dintre ele vor fi repartizate catre scoli, restul ramanand la sediul primariei. Ion Lungu a mai anunțat că va fi alocată suma de 100.000 de lei din rezerva bugetară pentru eventuale cheltuieli ce vor fi necesare cu asigurarea hranei și apei persoanelor ce ar putea fi izolate la domiciliu, dar și pentru închirierea unor spații pentru carantină.12:14
miercuri, 26 februarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere