Primăriile sucevene din proiectul „Suceava - Utilităţi şi mediu la standarde europene” vor scăpa de plata ratelor şi dobânzilor la creditul contractat pentru acest program

Anuntul a fost facut de premierul Romaniei, Viorica Dancila, si ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, veniti luni in judetul Suceava.

poza
Primăriile sucevene din proiectul „Suceava - Utilităţi şi mediu la standarde europene” vor scăpa de plata ratelor şi dobânzilor la creditul contractat pentru acest programIn cadrul unei conferinte de presa, premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat ca a avut discutii la Frasin cu unii primari ai localitatilor prinse in proiectul Suceava - Utilităţi şi mediu la standarde europene” , mentionand ca Executivul a gasit solutia pentru a nu mai plati creditele.
„Am văzut că sunt anumite persoane, chiar preşedintele Consiliului Judeţean, care scrie scrisori foarte frumoase. Probabil că şi-a greşit vocaţia. Dar dumnealui dă dovadă de o foarte mare ipocrizie. Această problemă e din 2002-2003. De atunci au fost foarte multe guverne, a fost şi guvernarea dumnealui şi nu au găsit o soluţie. Dar acum solicită la alţii să găsească soluţii”, a spus Dăncilă, facand referire la seful executivului judetean, Gheorghe Flutur.
Ministrul Eugen Teodorovici a declarat la rândul său că în scurt timp va fi emis actul normativ prin care ratele rămase de rambursat, de 17 milioane de euro, vor fi preluate la bugetul de stat.10:33
marti, 21 mai 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere