Primăria vrea să amenajeze un nou cimitir şi să construiască o sală polivalentă

Primăria a intrat în posesia a 15 hectare de teren de la Staţiunea de Cercetări Agricole, acestea fiind folosite pentru amenajarea unui cimitir în cartierul Iţcani şi construirea unei săli polivalentă în zona Tătăraşi.

Edilul şef Ion Lungu a anunţat că Primăria Suceava a intrat în posesia a 15 hectare de teren de la Staţiunea de Cercetări Agricole. Trei hectare din cartierul Iţcani vor fi folosite pentru crearea unui cimitir, urmînd a exista discuţii cu unităţile de cult din zonă. Cimitirul deja existent în Suceava este suprasolicitat, fiind necesară o asemenea măsură, anunţă Ion Lungu.

 

În privinţa celorlalte 12 hectare care se află în zona Tătăraşi, Primăria are intenţia de a le folosi pentru construcţia unei săli polivalente. Există posibilitatea ca lucrările la complexul sportiv să fie finanţate de către Compania Naţională de Investiţii, după discuţii avute cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

 

Mai mult, Ion Lungu are în plan şi posibila construcţie a unui nou stadion. Dînsul a declarat că în momentul de faţă actualul stadion se află într-un stadium avansat de degradare iar una dintre peluze stă aproape să cadă, motiv pentru care un stadion nou ar fi binevenit.



16:30
miercuri, 28 iulie 2010

Taguri

Ion Lungu, Primaria Suceava, cimitir, cimitir, sala polivalenta

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere