Primăria şi-a stabilit obiectivele de investiţie pentru 2011

Primăria municipiului Suceava îşi va fundamenta bugetul pe anul 2011 în ultima şedinţă de Consiliu Local din acest an.

Ion Lungu a declarat că anul 2011 va fi un an al dezvoltării, sperând ca anul 2011 să fie anul municipiului Suceava, majoritatea investiţiilor fiind realizate pe fonduri europene.

Printre principalele obiective de investiţie ale Primăriei pe anul 2011 sunt finalizarea rutei ocolitoare şi a proiectului ISPA, realizarea de parcaje subterane, modernizarea de străzi şi parcuri prin Programul Operaţional Regional, modernizarea iluminatului public la bulevardul principal până la ieşirea spre Botoşani, construirea Centrului de Tradiţii Populare lîngă patinoar, construirea Centrului Cultural Bucovina în locul cinematografului MODERN, finalizarea reparaţiilor la podul de la Burdujeni, sala polivalentă, sediul Primăriei din Iţcani în locul cinematografului ARTA, reabilitarea parcului Areni, amenajarea zonei de agrement la strada Parcului dar şi amenajarea unui parc în zona Moldova din Burdujeni, în colaborare cu Grupul Şcolar Nr. 1.
 
Pe lista de priorităţi se mai află cimitirul multiconfesional de la Iţcani, consolidarea dealurilor Teodoreni şi Filadelfia, finalizarea lucrărilor de la Dealul Mănăstirii.

13:02
miercuri, 08 decembrie 2010

Taguri

Primaria Suceava, buget, investitii, obiective

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere