Presedintele Klaus Iohannis a primi, din partea primarului Sucevei, medalia aniversara „Centenarul Unirii Bucovinei cu Țara”

Anuntul a fost facut de primarul Sucevei, Ion Lungu, care a mentionat ca aceasta va fi prima medalie aniversara din cele 300 comandate.

poza
Presedintele Klaus Iohannis a primi, din partea primarului Sucevei, medalia aniversara „Centenarul Unirii Bucovinei cu Țara” newsbucovina,ro

Presedintele tarii,Klaus Iohannis, va primi, cu ocazia vizitei in Suceava, medalia aniversara „Centenarul Unirii Bucovinei cu Țara” din partea primarului municipiului resedinta de judet.

Ion Lungu a spus, miercuri, in conferinta de presa , ca presedintele tarii va ajunge la Suceava pentru a depune o coroana de flori la bustul lui Iancu Flondor, insa va vizita si alte obiective.
„Este onorant pentru noi că vine domnul președinte Klaus Iohannis aici. Azi se dă startul serbărilor Marii Uniri de la Alba Iulia. Faptul că vine aici, la Suceava, este o recunoaștere a meritului pe care l-a avut Bucovina în realizarea României Mari”, a spus primarul Ion Lungu.

11:50
miercuri, 31 octombrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere