Pista de alergare va fi cauciucata

"Din experenta personala, pot spune ca sucevenii nu sunt foarte multumiti de pista de alergare" a spus Lucian Harsovschi, viceprimarul Sucevei.

poza
Pista de alergare va fi cauciucata

Sucevenii nu sunt multumiti de pista de alergare. Aceasta este opinia viceprimarului Lucian Harsovschi , care a spus ca isi doreste ca, in curand, acestia sa beneficieze de o pista de alergare cauciucata. In ceea ce priveste costurile, Harsovschi a spus ca este vorba despre aproximativ 400 de mii de lei.
Din experenta personala, pot spune ca sucevenii nu sunt foarte multumiti de pista de alergare. Daca vom prelua clubul CSM, voi propune reabilitarea pistei integral cu suprafata cauciucata. Estimarea e la undeva 400.000 lei. E solicitata de sueveni mai ales ca sut foarte multi care nu tin cont de vreme ca sa poata alerga

Totodata, viceprimarul Sucevei a spus ca obisnuieste sa alerge si este nemultumit de felul in care arata pista. El a subliniat ca va solicita ca aceasta sa fie cauciucata, cu atat mai mult cu cat sucevenii nu tin cont de vreme atunci cand ies la alergat.


14:03
miercuri, 08 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere