O nouă grădiniță va fi dată în folosință în Burdujeni

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat că grădinița din curtea Școlii nr. 6 din Burdujeni va asigura educația pentru 80 de preșcolari și că deja s-a realizat deja jumătate din proiect

poza
O nouă grădiniță va fi dată în folosință în Burdujeni
"Chiar dacă situația actuală nu permite elevilor să se întoarcă la școală, trebuie să fim mai pregătiți ca oricând să facem față măsurilor ce se impun, referitoare la prevenție și la distanțarea fizică în rândul colectivităților de elevi.

Investițiile în infrastructura de învățământ reprezintă o prioritate și începând de anul viitor, o nouă unitate de învățământ pentru preșcolari va asigura accesul către procesul educațional la standarde europene.

➡️ În Burdujeni-sat, în curtea Şcolii nr. 6, sunt demarate lucrările pentru o nouă grădiniță. Aceasta va avea regim de înălțime P+E, pe o suprafaţă construită de 438,48 mp, desfăşurată pe 848,66 mp. Se vor amenaja locuri de joacă pentru copii pe o suprafaţă de 320 mp, spaţii pietonale, precum şi 1.678 mp de spaţii verzi.

➡️ Valoarea contractului de finanțare este de 3.167.502,02 lei cu TVA. Termen de finalizare 07.2021.

➡️ În prezent, lucrările sunt realizate în proporție de 50%, fiind finalizate structura de rezistență, structura de acoperiș, tencuielile interioare și instalațiile", a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harsovschi.

Unitatea va asigura condiţii optime de desfăşurare a procesului educaţional pentru un număr de 80 preşcolari.


12:11
marti, 26 mai 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere