Luni au demarat lucrarile la noul pod peste raul Suceava

Podul peste raul Suceava, care face parte din ruta alternativa Suceava-Botosani devine incet-incet o realitate si asta deoarece luni au demarat lucrarile.

poza
Luni au demarat lucrarile la noul pod peste raul Suceava
Luni dimineata au demarat lucrarile la noul pod peste raul Suceava, care va face legatura cu Botosani. La fata locului au fost prezenti reprezentanti ai autoritatilor publice locale si judetene.

Lungimea podului este de 104 m, lățimea de 11m, cu 4 m pe banda de circulație şi 1,5 m trotuarele de pe margini.Termenul de finalizare a investiției este de 24 luni de la semnarea contractului, respectiv 19.12.2020.Valoarea lucrărilor este de 5.034.191 lei, finanțarea fiind asigurată în totalitate dintr-un credit angajat de municipalitate.

Ruta propriu-zisă, cuprinde trei tronsoane:
- primul tronson va fi între intersecția Traian Vuia cu strada Apeductului, unde va fi amenajat un sens giratoriu, continuă pe lângă bazinele de decantare ale ACET, trece pârâul Cetății şi ajunge pe malul râului Suceava.
- al doilea tronson trece râul Suceava şi ajunge pe strada Energeticianului, zona Termica, trece calea ferată, la capătul străzii Traian Popovici şi iese în DN 29 lângă fosta Avicola Burdujeni cu posibilitatea de acces spre Botoșani.
- al treilea tronson este spre strada Mirăuți (pe unde se face accesul astăzi), analizând posibilitatea de a ajunge în zona Cetății de Scaun a Sucevei.13:27
luni, 15 aprilie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere