Lungu vrea teren de minigolf şi hidrobiciclete pe Tătăraşi

Edilul şef Ion Lungu a oferit detalii despre un proiect de zonă de agrement pe Tătăraşi. Obiectivele rămâne valabile doar pe hârtie, până la găsirea unor surse de finanţare externă.

poza
Lungu vrea teren de minigolf şi hidrobiciclete pe Tătăraşi | (f) Bogdan Popescu/Newsme.ro

Primarul Ion Lungu a dezvăluit obiectivele de investiţii pe care le are în vedere la proiectul zonei de agrement de pe Tătăraşi. Consilierii locali vor aproba joi indicatorii tehnico-economici şi studiul de fezabilitate pentru zona de agrement Tătăraşi, valoarea fiind de 10.087.850 lei, din care 7.582.030 construcţii şi montaj.

„Sunt mai multe obiective de investiţii: reabilitarea lacului, crearea unui ponton, pavilion de muzică, poduri şi podeţe, dotări cu bărci şi hidrobiciclete, un spaţiu administrativ, cabinet medical, grupuri sanitare, o cafenea, amenajare de alei, bănci, fântâni arteziene, amenajare de spaţii verzi cu arbori, drumuri şi trotuare pentru a face legătura între obiective, patru terenuri de sport, un teren de mini-golf şi trei teren de tenis, iluminat stradal şi decorativ, o suprafaţă de 1.000 mp pentru locuri de joacă copii”, a enumerat primarul Ion Lungu.

Obiectivele rămân momentan nişte visuri, până la găsirea unor surse de finanţare. „O să facem investiţii minime ca să putem punem zona în funcţiune aşa cum este ea astăzi. Am preferat să facem un proiect mai amplu, chiar dacă este perioadă de criză. Ne vom adresa şi la Ministerul Turismului pentru fonduri europene”, a menţionat Ion Lungu.

13:35
miercuri, 26 ianuarie 2011

Taguri

Ion Lungu, Primaria Suceava, zona de agrement

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere