Lungu: "Unii au intrat in campania electorala, eu fac administratie"

          Primarul Ion Lungu a spus ca terenul identificat de PSD pentru construirea unei gradinite ,care se află pe str. Slătioarei şi care în momentul de faţă aparţine de Agenţia Naţională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K. Constantinescu”, aflată în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Locale,a fost gasit inca de anul trecut de municipalitate.

poza
Lungu: "Unii au intrat in campania electorala, eu fac administratie"

          Primarul Ion Lungu a spus ca se amuza cand ii vede pe cei de la PSD Suceava spunand ca au identificat un teren pentru ridicarea unei gradinite in Obcini, facand referire la terenul care apartine de Agenţia Naţională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K. Constantinescu”.  "Unii au intrat in campanie electorala, eu fac administratie" a spus primarul Sucevei.

        Dan Ioan Cuşnir a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că în problema construirii unei grădiniţe în cartierul Obcini „demagogia politică a lui Ion Lungu şi a PNL-ului nu a funcţionat”.El a precizat că PSD a identificat o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, care se află pe str. Slătioarei şi care în momentul de faţă aparţine de Agenţia Naţională pentru Zootehnie „Prof. Dr. G.K. Constantinescu”, aflată în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Locale, teren care ar putea fi transferat municipalităţii pentru construcţia unei grădiniţe noi.11:14
miercuri, 11 octombrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere