Lungu: “din 15 octombrie apa calda si caldura la Suceava”

“Incepand cu 15 octombrie sucevenii vor avea apa calda si caldura”, a declarat pimarul Sucevei, Ion Lungu, in conferinta de presa de azi, 7  octombrie.

poza
Lungu: “din 15 octombrie apa calda si caldura la Suceava” www.sandrinio.ro

Acesta a mai adaugat ca lucrarile la reteaua de termoficare sunt realizate in proportie de 80%, iar saptamana  asta o sa se lucreze cat o sa fie nevoie, inclusiv duminica.

 

Mai exista cateva probleme pe strada Armeneasca, in Burdujeni si in George Enescu, spre Maraton dar acestea se datoreaza  faptului ca lucrarile la reteaua de termoficare s-au suprapus cu altele.

 

Termenul de finalizare al acestor lucrari a fost prelungit deoarece Suceava s-a confruntat cu un deficit al fortei de munca, asfel lucrarile au inceput cu 90 de angajati, urmand ca acest numar sa creasca si in prezent sa existe 190 de angajati.

 

“Daca dispuneam de la inceputul derularii lucrarilor de acest numar de muncitori, terminam asa cum ne-am propus”, a mentionat Ion Lungu.

 

Lucrarile  la apa si canalizare se vor relua deoarece graficul de rulare al proiectului este pana la sfarsitul lui 2010.

 

De asemenea,in Suceava se fac strategii pe termen lung, una dintre ele fiind realizarea unei centrale pe bio-masa. Primarul sucevean, Ion Lungu a mai declarat ca pana la sfarsitul mandatului se vor realiza toate problemele ce tin de incalzire.



13:53
miercuri, 07 octombrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
  • Masuri luate de autoritati in urma incediului de la Palatul Administrativ Suceava
  • O delegatie din Republica Moldova va face o vizita Sucevei pentru a viziona proiectele municipalității
  • Lucian Harsovschi: Impreuna mentinem orasul curat!
  • Gheorghe Flutur a semnat documentația pentru modernizarea DJ 174C Panaci – Bilbor
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere