Ludovic Orban a luat parte la inaugurarea centurii municipiului Radauti

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a fost prezent ,vineri, la inaugurarea soselei de centura a municipiului Radauti. Totodata, au fost prezenti ministrul Transporturilor, Lucian Bode, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, dar și ministrul Culturii, suceveanul Bogdan Gheorghiu, primarul Sucevei, Ioan Lungu, primarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, parlamentarii Ioan Balan, Dumitru Mihalescul, Daniel Cadariu și Angelica Fădor. Centura municipiului Rădăuți are o lungime de 16,5 kilometri. Pe traseul centurii au fost construite șapte sensuri giratorii, șapte poduri și două pasaje.

poza
Ludovic Orban a luat parte la inaugurarea centurii municipiului Radauti



Centura municipiului Radauti a fost inauigurata vineri, urmand ca aceasta sa fie data in folosinta. Ludovic Orban a mentionat ca investitia a fost finalizata cu noua luni inainte de termenul stabilit in contract, adaugand ca asta presupune o dezvoltare economica a zonei. „Felicit constructorul pentru mobilizare, seriozitate și că s-a ținut de cuvânt”, a spus Orban.



La randul sau, seful CJ, Gheorghe Flutur P a salutat că s-a obținut finanțare europeană pentru această investiție și că la preluarea guvernării de PNL era la 38 la sută stadiul fizic, iar diferența a fost finanțată de guvernul actual.

15:42
vineri, 20 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere