Lucrarile de reabilitarea termica se vor finaliza in 2010

Primarul Sucevei, Ion Lungu a declarat că doar pentru 12 dintre cele 16 blocuri prinse în programul de reabiltiare termică lucrările au fost finalizate. Pentru celelalte 4 blocuri urmează ca execuţiile la faţada decorativă să fie realizate anul următor.

Blocurile care vor fi termoizolate în anul 2010 sunt preponderent din zona centrală a municipiului, Lungu precizând că a fost respectată lista de priorităţi în alegerea acestora.



Primarul Ion Lungu a mai declarat că în şedinţa deliberativului local de miercuri, 16 decembrie, va fi supus înspre aprobare un proiect de hotărâre care vizează indicatorii tehnico-economici pentru cele 25 de blocuri care urmează a fi reabilitate în 2010. Lungu a menţionat că se încearcă prezentarea documentaţiei la Guvern cât mai repede, astfel încât municipiul Suceava să intre în prima tranşă, iar lucrările să înceapă din primăvară pentru a putea să fie făcute pe tihnă şi să nu mai existe probleme.



Ion Lungu speră ca până de Crăciun constructorii care au lucrat la blocurile reabilitate să-şi primească banii de la Guvern şi a precizat că Primăria a plătit deja o tranşă, iar la aceasta se mai adaugă plata care trebuie făcută de asociaţiile de proprietari.



17:38
miercuri, 16 decembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere