Lucian Harsovschi:”Sensurile unice reprezinta o necesitate in Suceava ”

“Sensurile unice reprezinta o necesitate in Suceava”, a declarat miercuri viceprimarul Lucian Harsovschi. Acesta a tinut sa sublinieze ca lucrarile nu vor implica multe costuri, iar sensurile unice vor incuraja populatia sa foloseasca mai des mijloacele de transport in comun.

poza
Lucian Harsovschi:”Sensurile unice reprezinta o necesitate in Suceava ”


Subiectul privind implementarea unor sensuri unice pe srterele principale din Suceava a starnit indignarea in randul populatiei. Tocmai de aceea, viceprimarul municipiului, Lucian Harsovschi , a tinut sa sublinieze in cadrul unei conferinte de presa ca sensurile unice propuse de specialisti sunt o necesitate, si nu un moft al municipalitatii .

"O spun clar ca aceste sensuri sunt propuse de specialisti si sunt o necesitate. Odata facute, vor creste viteza de deplasare in orele de varf cu 10 km/h. Am inceput deja sa lucram pentru implementarea studiilor de trafic", a spus Harsovschi .

Introducerea sensurilor unice în municipiul Suceava începe odată cu vacanța de vară a elevilor, în luna iulie, astfel încât până în august să fie făcute toate corecțiile care se vor impune. După dezbaterea publică și obținerea avizelor, varianta agreată va fi supusă aprobării Consiliului Local în ședința din data de 31 mai.

11:03
miercuri, 09 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere