Love Wizz in The Air

20%* REDUCERE PENTRU TOATE ZBORURILE REZERVATE DE MEMBRII WIZZ DISCOUNT CLUB

poza
Love Wizz in The Air
Wizz Air, una dintre companiile aeriene din Europa cu cea mai mare creştere, oferă membrilor WIZZ Discount Club şansa de a sărbători Ziua Îndrăgostiţilor mai devreme şi le oferă 20%* reducere la toate zborurile rezervate astăzi, joi, 8 februarie, înainte de miezul nopţii.
Cu preţuri ce încep de la 39 de lei**, cuplurile au oportunitatea perfectă să profite şi să rezerve călătorii romantice în reţeaua Wizz Air. Nimic nu vă mai împiedică să vizitaţi Parisul, oraşul care nu se demodează niciodată, Atena, cu străzile ei încărcate de istorie, dar şi cu cele mai interesante cafenele, sau să vă plimbaţi sub clar de lună, în Toscana, ca să nu mai vorbim de o escapadă timpurie la malul mării, în Cipru.

Şi dacă chiar nu sunteţi hotărâţi unde vreţi să mergeţi, planificatorul de călătorii (Trip Planner) vă stă la dispoziţie pe wizzair.com. Doar adăugaţi acolo câteva detalii, iar WIZZ va face restul şi vă va oferi o selecție inspirată de destinații din care puteți alege.
Dacă sunteți singur sau singură, luați-vă un prieten, sau o prietenă, și rezervați-vă acum călătoria! Cine ştie, poate că vă va aştepta o vacanţă surprinzătoare, plină de romantism, într-una dintre cele 142 de destinaţii Wizz Air spre 19 ţări din România!15:09
joi, 08 februarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere