Ion Lungu solicita masuri privind functionare patinoarelor si bazinelor

Primarul Sucevei le solicita reprezentantilor Directiei de Sanatate Publica Suceava masuri pentru ca atat patinoarul cat si bazinele din municipiu sa poata functiona.

poza
Ion Lungu solicita masuri privind functionare patinoarelor si bazinelor

„Am avut, personal, o discuție la DSP și mi-au spus că nu sunt de acord să deschidem patinoarul având în vedere faptul că, conform ordinului comun al Ministerului Sănătății și Ministerului Educației se pot deschide patinoarele doar pentru sportul profesionist, patinoare în care să se poată antrena maximum zece persoane”, a spus primarul.

Acesta a tinut sa sublinieze ca sunt doua patinoare la mall-uri care functioneaza:„Conform DSP Suceava, acestea nu au niciun aviz. Ca atare trebuie să ne aliniem într-un fel sau altul, dacă e legal să fie închise sau deschise pentru că trebuie aplicată aceeași unitate de măsură”, a spus Ion Lungu.

El a adăugat că aceeași situație este și la bazinele de înot, explicând că elevi din Suceava care fac sport de performanță se antrenează zilnic la bazinul de înot de la Gura Humorului în condițiile în care cel de la Școala Gimnazială nr. 3 rămâne închis la cererea DSP.

„Aș vrea să fie aceeași unitate de măsură în ceea ce privește patinoarele și bazinele de înot”, a spus Ion Lungu.




10:00
miercuri, 02 decembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere