Ion Lungu se va vaccina public anti-COVID-19

Edilul Sucevei face apel la populatie sa se vaccineze, mentionand ca aceasta este singura masura care va duce lucrurile, din nou, catre normaitate. Lungu a subliniat că el crede în acest vaccin, are încredere în experții din domeniul sănătății și chiar dacă nu este obligatorie vaccinarea el îndeamnă sucevenii să facă acest vaccin.

poza
Ion Lungu se va vaccina public anti-COVID-19


Ion Lungu a reamintit ca în municipiul Suceava rata de infectare era marți de 2,09 la mia de locuitori și a apreciat că este o rată acceptabilă, dar a subliniat că în perioada sărbătorilor de iarnă s-au făcut și mai puține teste.


Primarul a anunțat că se va vaccina și că autoritățile locale intră în etapa a doua a vaccinării care începe în 15 ianuarie. "Nu sar peste rând, dar atunci când îmi vine rândul la vaccinare o voi face public”, a spus primarul. El a spus că îndeamnă personalitățile din municipiu să convingă cetățenii că este necesar acest vaccin.

„Cu toții ne dorim să revenim la o stare de normalitate, ori o stare de normalitate poate să vină astăzi numai vaccinându-ne”, a declarat Lungu.




09:17
miercuri, 06 ianuarie 2021

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere