Ion Lungu, despre lucrarile de la pod:"E clar că nu se va respecta acel termen de o lună de zile, adică până pe 10 iunie"

Primarul Sucevei a declarat ca lucrarile de pe podul de la Bazar ar putea sa fie intrerupte de Zilele Sucevei.

poza
Ion Lungu, despre lucrarile de la pod:"E clar că nu se va respecta acel termen de o lună de zile, adică până pe 10 iunie"Lucrarile de la podul de peste raul Suceava le da batai de cap sucevenilor, acestia fiind nevoiti sa stea mult mai mult timp in trafic. Primarul Sucevei, Ion Lungu, a subliniat, din nou, ca desi face tot ce ii sta in puterem este convins ca termenul nu se va respecta, adica pana pe 10 iunie.
" Este foarte probabil să facem o întrerupere de vreo 10 zile, până trec şi Zilele Sucevei, care se desfăşoară la Iulius Mall, astfel încât să se circule cât de cât normal pe durata evenimentului, după care să trecem la partea a II-a, care este mai simplă de făcut, pentru că nu este afectată structura atât de puternic cât era pe primele două benzi, pe sensul de mers către Burdujeni. Procedurile sunt aceleaşi, dar nu este atât de mult de lucru la decopertare şi consolidare, cum s-a făcut pe prima parte, unde au fost necesare şi injecţii cu betoane la stâlpi şi alte proceduri speciale. Din estimările făcute în teren, pe partea cealaltă nu sunt necesare aceste proceduri, încât sperăm să finalizăm mai repede”, a spus Lungu.10:27
miercuri, 29 mai 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere