Ion Lungu :"Contractul pentru achiziția sistemului de iluminat pentru Sărbătorile Pascale a fost anulat"

Primarul Sucevei, Ion Lungu a transmis un comunicat de presă în care face precizări asupra știrilor referitoare la achiziția sistemului de iluminat pentru Sărbătorile Pascale. Va transmitem, integral, comunicatul edilului:

poza
Ion Lungu :"Contractul pentru achiziția sistemului de iluminat pentru Sărbătorile Pascale a fost anulat"

Ca urmare a articolelor apărute astăzi în presa locală și națională, prin care USR-ul, în aceste momente de cumpănă, din păcate dorește să câștige puncte electorale și acuză Primăria Suceava că a achiziționat sistem de iluminat pentru Sărbătorile Pascale în vreme de pandemie, fără a oferi informații complete, vin cu următoarele precizări:

Această achiziție a fost aprobată pe data de 30 Ianuarie 2020, odată cu aprobarea bugetului pentru anul în curs, în sedință de Consiliu Local și a fost executată conform planului de achiziție anual.
Deoarece a intervenit această situație de FORȚĂ MAJORĂ, CONTRACTUL A FOST ANULAT și BANII din bugetul local NU AU MAI FOST CHELTUIȚI!
• De asemenea, menționez că în sedința extraordinară de pe data de 23 Martie 2020 am alocat Spitalului Județean de Urgență “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava suma de 5.000.000 lei (aproximativ 1 MILION EURO).
Din păcate, nici în aceste momente dificile pentru comunitatea noastră, când ar trebui să fim UNIȚI contra unui inamic comun, Coronavirus (COVID-19), unii sunt mai preocupați de dezinformări, campanii electorale mascate și învrăjbirea comunității!

Mă rog în fiecare zi la Bunul Dumnezeu să trecem cu bine peste această grea încercare!

Primarul Municipiului Suceava,
Ion Lungu



05:18
miercuri, 25 martie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere