Ion Lungu a semnat,la Bucuresti, Actul adițional la contractul "Revitalizare spațiu public urban în Municipiul Suceava"

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat ca a semnat la București Actul adițional la contractul "Revitalizare spațiu public urban în Municipiul Suceava"(zona de Agrement râu Suceava), prin care cofinanțarea din partea primăriei este de numai 2%, economisindu-se, în acest fel ,suma de 2.183.000 lei.

poza
Ion Lungu a semnat,la Bucuresti, Actul adițional la contractul "Revitalizare spațiu public urban în Municipiul Suceava"
"Am trecut în revistă cu domnul ministru al Lucrărilor Publice, Ion ȘTEFAN, și celelalte proiecte pe POR, precum și cele de la CNI în mod special Sala Polivalentă din Municipiul Suceava.
De asemenea am participat și la Comitetul Director al Asociaţiei Municipiilor din România unde a fost invitat domnul Ministru al Fondurilor Europene, Marcel Ioan Boloș, cu care am discutat despre exercițiul financiar european viitor 2021-2027.
Am mai avut întâlniri la Ministerul de Finanțe, Ministerul Mediului, Ministerul Comunicațiilor, Administrația Fondurilor de Mediu, Direcția de Stat pentru Culte, unde am discutat probleme curente ale municipalității.O serie de probleme au fost rezolvate la fața locului, altele vor fi rezolvate în perioada viitoare!" a transmis edilul Sucevei.

09:59
marti, 11 februarie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere