Ion Lungu a participat la Bilanțul învățământului sucevean pe semestrul I, al anului școlar 2019-2020

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat ,la invitația Inspectoratului Școlar, la Bilanțul învățământului sucevean pe semestrul I, al anului școlar 2019-2020.

poza
Ion Lungu a participat la Bilanțul învățământului sucevean pe semestrul I, al anului școlar 2019-2020
"Suntem un exemplu de bune practici la nivel județean pentru excelenta colaborare între primărie și unitățile de învățământ și de asemenea pentru sumele importante alocate an de an învățământului din bugetul local", a spus edilul Sucevei.

Municipalitatea a alocat 13 milioane de euro pentru investițiile și reparațiile școlilor din oraș, acordăm burse în valoare de 570.000 lei, totodată vom stimula și în acest an performanța în învățământ cu suma de 500.000 lei pentru premiile obținute la nivel local, național și internațional.

"Am cerut Inspectoratului Școlar o întâlnire pe tema învățământului dual să pregătim forța de muncă pentru agenții economici.Pentru municipalitate, învățământul este prima prioritate, deoarece de pregătirea acestor tineri depinde viitorul țării noastre.Respect învățământului sucevean!", a mai adaugat primarul Sucevei, Ion Lungu.

10:09
vineri, 06 martie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere