Ion Lungu a discutat la ANRE situatia Bioenergy

Primarul Sucevei spune ca a mai fost achitata o suma de bani, astfel incat situatia furnizarii caldurii si apei calde la Suceava sa fie rezolvata.

poza
Ion Lungu a discutat la ANRE situatia Bioenergy

Primarul Ion Lungu a anuntat ca inca mai cauta solutii pentru problema furnizarii caldurii si apei calde in municipiul resedinta de judet.El a spus ca a fost deblocată suma de 4 milioane de lei pe care Bioenergy trebuia să-i primească pe certificate verzi în anul 2016.

„Din păcate, nu mai comentăm aceste legi care nu sunt clare, care se modifică în România, fiind pasați cei de la Bioenergy. Nu sunt avocatul lor, dar ca primar este în responsabilitatea mea să asigurăm căldură și apă caldă în oraș. Am deblocat o tranșă de patru milioane de lei din certificate verzi din care plătim la E.On energie electrică și gaz metan să putem asigura în continuare căldură și apă caldă”, a spus Ion Lungu.

De asemenea, primarul a spus ca municipalitatatea a achitat 500.000 de lei facturi de termoficare ale scolilor, urmand ca joi sa aiba o discutie cu cei de la EON pentru asigurarea de gaz metan si energie electrica.

15:35
miercuri, 07 februarie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere