Întâlnirea Comitetului Comun de Management al sitului Patrimoniului Mondial Natural UNESCO ”Păduri străvechi și seculare de fag din Carpați și alte regiuni ale Europei"

Miercuri, la Hotel Imperium Suceava a avut loc intâlnirea Comitetului Comun de Management al sitului Patrimoniului Mondial Natural UNESCO ”Păduri străvechi și seculare de fag din Carpați și alte regiuni ale Europei”, eveniment organizat de Ministerul Apelor și Pădurilor, cu sprijinul Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva. Participă ministrul Apelor și Pădurilor, România, Ioan Deneș, prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, Viktoria Hasler - Ministerul Federal pentru Sustenabilitate și Turism din Austria, Hanns Kirchmeir – ECCO Institute of Ecology, Austria, experți naționali și locali în domeniu.

Evenimentul se adresează tuturor experților implicați implicat activ în domeniul politicilor și managementului sitului ce a fost inclus în lista UNESCO, în 2017.
În prezent, situl “Păduri de fag primare și seculare din Carpați și alte regiuni ale Europei” cuprinde 12 state, printre care și România.
În această listă, județul Suceava este inclus cu Codrul secular de la Slătioara.
De altfel, marți dimineață, invitații la această reuniune de la Suceava au vizitat componenta sitului natural UNESCO „Codrul secular Slătioara”.

09:41
miercuri, 22 mai 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere