În timp ce primărie vrea comandamente cu toţi constructorii din oraş, pe unele şantiere nu găseşti nici un muncitor

Primarul municipiului Suceava pune „biciul” pe firmele de construcţii pentru a finaliza lucrările începute până în luna octombrie.

În acest scop în fiecare marţi se va ţine câte o întrunire între firmele ce lucrează la înlocuirea ţevilor de apă rece şi canalizare, cele ce lucrează pe termoficare şi conducerea primăriei sucevene. La o primă observaţie, primarul Lungu a declarat că le-a cerut constructorilor să crească numărul de muncitori angajaţi pentru a face faţă lucrărilor din oraş.

 

„ Trebuie să aibă minim fiecare firmă în parte măcar 100 de muncitori. Mie mi-au spus că fiecare firmă are în jur de 40 de muncitori calificaţi arondaţi. Le-am dat imperativ să aducă o suplimentare de forţe de muncă” a declarat Lungu. Totuşi voinţa edilului şef este contrazisă de realitatea din teren. Exemplu poate fi luat şantierul de pe strada Zorilor din apropierea liceului Spiru Haret din Suceava.

 

Aici, miercuri 12 august, nu era nici un muncitor pentru a încheia lucrările începute. De altfel, o persoană din zonă se mira cum de nu au venit muncitorii, deşi până miercuri erau zi de zi la datori. Utilajele din zonă erau închise, iar pe marginea drumului se găseau ţevi şi mai multe tuburi pentru canalizare. Strada Zorilor este închisă traficului de mai multe zile, iar la ritmul în care se lucrează va mai rămâne aşa o perioadă de timp.



14:00
miercuri, 12 august 2009
Autor
Tim Tim
Gazduit de Administrare Servere