In primavara vor incepe lucrarile la parcarea subterana din centrul Sucevei

Primarul Ion Lungu sustine ca din primavara acestui an ar putea demara lucrarile la parcarea subterana din centrul Sucevei, dar si la amenajarea zonei pietonale.

poza
In primavara vor incepe lucrarile la parcarea subterana din centrul Sucevei

Totodata, se va moderniza si magistrala rutiera care strabate orasul de la intrarea dinspre Falticeni, pana la iesirea inspre Botosani, iar 14 strazi din municipiu vor fi reabilitate. Este vorba despre acele artere unde lucrarile la retelele de apa, canalizare si termoficare au fost finalizate.

 

„Dacă ne ajută Dumnezeu, vom avea încă un an plin de gropi şi şanţuri. Eu cred că aceasta este partea plină a paharului şi sper ca, în 2 ani de zile, să reconfigurăm, să reconstruim Suceava”, a declarat Ion Lungu.

 

Lucrarile din programul ISPA, de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare, se vor finaliza pana la data de 31 decembrie 2010, respectand astfel termenul stabilit in contractul cu finantatorii. Tot din primavara, se vor incepe lucrarile de modernizare a punctelor termice si de reabilitare a  magistralelor de transport si distributie a agentului termic.



10:29
miercuri, 13 ianuarie 2010

Taguri

Ion Lungu, Primaria Suceava, lucrari de modernizare

Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere