Gheorghe Flutur spune că lucrările la centura Rădăuțiului sunt finalizate in proportie de 86 la sută

Gheorghe Flutur a anunțat că lucrările la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți sunt finalizate în proporție de 86%.

poza
Gheorghe Flutur spune că lucrările la centura Rădăuțiului sunt finalizate in proportie de 86 la sută

Flutur a spus că va fi finalizat foarte repede și sensul giratoriu ce face legătura cu drumul Gălănești-Putna,

„Un sens giratoriu din cele șapte este finalizat, respectiv cel de la Horodnic de Sus. Apoi încă un sens giratoriu, respectiv legătura cu șoseaua Gălănești – Putna, va fi finalizat foarte repede, iar patru sensuri sunt pregătite pentru asfaltare. De asemenea, s-a asfaltat deja o porțiune de 14 kilometri din cei 16,7 câte are centura municipiului Rădăuți”, a arătat președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur a spus că sunt avansate și lucrările de terasamente. „Mai au de făcut și câteva exproprieri pentru mutarea unor conducte de gaz metan, dar situația a intrat în linie dreaptă aici și mă bucur foarte mult că și-au concentrat utilajele pentru a urgenta lucrările. Și așa cum au promis constructorii, sunt toate șansele ca în această toamnă, în acest final de an, Rădăuțiul să aibă centura ocolitoare funcțională. Este un mare câștig pentru acest municipiu”, a precizat Gheorghe Flutur.


13:50
joi, 17 septembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere