Flutur: „Din păcate nu putem spune că la nivelul Consiliului Judeţean, coaliţia PD-L –PSD funcţionează”

Flutur şi manifestat nemulţumirea faţă de faptul „că la probleme foarte importante pentru judeţ”, PSD nu sprijină proiectele Consiliului Judeţean.

Flutur a declarat că PSD s-a opus unor proiecte extrem de importante, precum rectificarea bugetară în care erau prinşi bani pentru noua groapă de gunoi de la Moara, dar şi pentru drumul Moldoviţa-Argel, distrus de inundaţiile de anul trecut şi „unde mă aşteptam ca PSD să fie alături de noi” a declarat Flutur. De asemenea Flutur a menţionat că în proiectul de rectificare erau cuprinşi bani pentru municipiul Rădăuţi, afectat de o violentă furtună care a distrus mai multe bunuri, dar şi fonduri pentru mai multe şcoli din judeţ.


„ Am ţinut să precizez acest lucru pentru că e bine să se ştie cum funcţionează parteneriatul dintre PSD şi PD-L. Eu socotesc că partenerii trebuie să fie împreună şi la bine şi la rău. Sunt priorităţi în continuare ale acestui judeţ, unde aşteptăm în continuare PSD-ul să vină alături de noi ca să putem facem lucruri importante pentru cetăţenii judeţului Suceava” a declarat Flutur. De altfel, şeful CJ Suceava s-a arătat nemulţumit şi de faptul că social-democraţii au votat împotriva unui proiect de vânzare a unor terenuri de la Adâncata şi Fălticeni, acesta picând la vot.

Domnul Flutur a specificat faptul că va avea o întâlnire cu cei de la PSD pentru a discuta votul acestora de la şedinţa de miercuri, dar şi pentru a lua în discuţie eventualul sprijin al PSD pentru proiectele viitoare ale CJ Suceava.

16:24
joi, 27 august 2009
Autor
Tim Tim
Gazduit de Administrare Servere