Flutur: A fost recepționat și ultimul tronson al șoselei de centură a Sucevei

Gheorghe Flutur a declarat că după ce în cursul zilei de luni a fost semnată recepția finală a DN 18, în cursul zilei de marți a fost recepționat ultimul tronson al șoselei de centură a municipiului Suceava, care face legătura dintre E85/DN 2, prin comuna Moara, cu DN 17. Gheorghe Flutur a reamintit că actualul Guvern condus de Ludovic Orban a mai alocat o sumă de 23 de milioane de lei pentru finalizarea șoselei de centură a Sucevei, unde au fost necesare o serie de lucrări privind siguranța și semnalizarea traficului.

poza
Flutur: A fost recepționat și ultimul tronson al șoselei de centură a Sucevei
„Acum, sper că vom obține cât mai repede finanțare pentru următorul inel al centurii, de la intrarea în Suceava până la drumul care face legătura cu Botoșaniul, în zona Aeroportului. Orice ar spune unii, m-am implicat în realizarea acestei centuri, până în 2012 fiind executată în proporție de peste 85%”, a declarat șeful administrației județene.
Acesta a adaugat că după 2012 guvernele PSD au blocat finalizarea acestei investiții, așa cum au blocat „cam tot ce trebuia făcut în județul Suceava”.

„Ca om responsabil mi-am asumat oficial, în ultima ședință de Consiliu Județean, să înființez o unitate de coordonare a construirii viitoarelor rute ocolitoare pentru municipii și orașe din județul Suceava”, a încheiat Gheorghe Flutur.


17:36
marti, 08 septembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere