Doi medici tineri conduc Sectia de Cardiologie a Spitalului Jufetean Suceava

Medicii Alexandru Calancea si Ciprian Mihai Mitric au planuri mari in ceea ce priveste Sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean Suceava .

poza
Doi medici tineri conduc Sectia de Cardiologie a Spitalului Jufetean Suceava

Spitalul Judetean de Urgenta Suceava atrage tot mai multi medici tineri care isi doresc sa faca aici performanta. Seful sectiei de Cardiologie, dr. Alexandru Calancea promite sa duca aceasta ramura a medicinei la nivel superior.

„Începând cu 1 aprilie am devenit șef de secție. Am absolvit UMF Iași în 2007, am urmat un prim rezidențiat în medicină internă, un al doilea în cardiologie, iar în prezent sunt medic rezident în anul al treilea în cardiologie pediatrică la UMF Târgu Mureș. La SJU sunt din 2015, ca medic rezident și încadrat ca medic specialist în 2016. Înainte să vin la Spitalul Județean Suceava aveam impresia că doar în centrele universitare poți să te dezvolți ca tânăr medic, poți să găsești resursele necesare pentru a face o medicină de performanță. Am fost abordat de către conducerea unității spitalicești care mi-a expus cerințele pe care le are, care sunt resursele și am fost invitat să văd și să discutăm. Am rămas profund impresionat în urma primei vizite în acest spital și am acceptat cu mare drag această ofertă și nu regret absolut deloc pasul făcut", a declarat medicul.

Un alt medic care profeseaza la aceeasi sectie este Ciprian Mihai Mitric care isi propune sa transforme sectia aceasta intr-un centru medical de renume.

„Sunt medic specialist din 2016, am absolvit UMF Târgu Mureș, în 2011 și am făcut specializarea pe cardiologie în cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureș, în Suceava sunt din 2017, inițial ca medic pe contract de prestări servicii și angajat din septembrie 2018. De când am fost numit ca medic coordonator al Unității de Terapie Intensivă, dorința mea este să obținem cât mai multe competențe și să asigurăm servicii medicale de cea mai bună calitate", a declarat dr. Ciprian Mitric .

15:05
joi, 11 aprilie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere