Discutii referitoare la noutățile aduse de modificările la Legea pensiilor la sediul Prefecturii Suceava

Ședința lunară a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice, condusă de prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, și directorul executiv adjunct al Casei Județene de Pensii Suceava, Bogdan Alupoaie. Membrii acestui comitet s-au reunit pentru a purta discuții referitoare la noutățile aduse de modificările la Legea pensiilor și influența grupelor de muncă asupra cuantumului pensiilor.

poza
Discutii referitoare la noutățile aduse de modificările la Legea pensiilor la sediul Prefecturii Suceava

Reprezentanții asociațiilor și organizațiilor de pensionari prezenți la ședință au apreciat că noua lege a pensiilor reprezintă “un mare pas înainte” și au solicitat lămuriri punctual la anumite prevederi din lege.
Totodată, unii dintre ei s-a referit și la alte probleme cu care se confruntă, una dintre ele fiind accesul dificil al pensionarilor la Casa de Pensii, din cauza autoturismelor parcate pe trotuare.
Pentru ședința viitoare, care se va desfășura la data 27 septembrie, subiectele propuse de reprezentanții pensionarilor se referă la modul în care se realizează dezinsecția în municipiul Suceava și la alte aspecte ce țin de sănătatea orașului, în general. Vor fi invitați reprezentanți ai Primăriei Suceava și de la Direcția de Sănătate Publică.

09:01
vineri, 30 august 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere