Cursa aeriană Suceava – Memmingen (Germania) a fost inaugurată luni

O noua cursa aeriana a fost inaugurata luni, 17 iunie 2019, la eveniment fiind prezenti oficiali din judetul Suceava dar si o delegatie din regiunea Schwaben.

poza
Cursa aeriană Suceava – Memmingen (Germania) a fost inaugurată luniLa inaugurarea cursei Suceava – Memmingen (Germania) a fost prezent presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, dar si fostul președinte al regiunii, Jurgen Reichert, precum și o delegație de la Cernăuți, în frunte cu noul guvernator, Mihail Pauliuc și președintele Consiliului Regional din Cernăuți, Ion Munteanu.Gheorghe Flutur a menționat că în toamna va avea loc un Târg economic ce are ca scop atragerea de investitori străini în Suceava. În acest sens, tot în această toamnă va fi deschis și Centrul Economic Bucovina.

La randul sau, fostul președinte al regiunii Schwaben, Jurgen Reichert, s-a declarat încântat de modul în care Aeroportul Suceava și-a schimbat fața, relatând că s-a schimbat total față de cum arăta în ură cu 20 de ani când a venit pentru prima dată la Suceava. Acesta a mai precizat că aeronava a fost aproape plină, ceea ce sună promițător pentru această destinație.

14:04
luni, 17 iunie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere