Creditul pentru Sala Polivalenta de la Suceava isi schimba destinatia

Ion Lungu vrea să schimbe destinația creditului de 25 de milioane de lei pentru Sala Polivalentă pentru alte opt investiții

poza
Creditul pentru Sala Polivalenta de la Suceava isi schimba destinatia
          Primarul Ion Lungu a anuntat in conferinta de presa ca miercuri ca vrea sa schimbe destinatia creditului pentru construirea Salii Polivalente. Edilul a spus ca isi doreste ca banii sa fie folositi pentru alte opt investitii la străzi, noul pod peste râul Suceava, piața Burdujeni, gaz metan în Burdujeni-sat și statuia lui Ștefan cel Mare.

            „Sunt convins că se va face Sala Polivalentă de Guvernul României. Suntem în grafic. Este foaia de parcurs cu proiectele tehnice de fezabilitate. Va veni soare și pe ulița noastră”, a spus Lungu.

         El a arătat că ar urma să fie finanțate opt investiții, respectiv gaz metan în Burdujeni-sat 5 milioane de lei, drumuri și parcări în cartierul Europa-5,5 milioane de lei, piața Burdujeni-2,37 milioane de lei, strada Mihail Sadoveanu-1,2 milioane de lei, strada Bogdan Vodă-0,3 milioane de lei, strada Traian Țăranu-1 milion de lei, statuia lui Ștefan cel Mare-1,79 de milioane de lei, iar suma care rămâne, de 7,6 milioane de lei pentru începerea podului nou peste râul Suceava.

05:50
joi, 12 octombrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere