Costuri de 2,7 milioane de lei pentru refacerea digului de la Berchisesti

Inundatiile care au afectat in ultimele zile judetul Suceava au facut ca si digul de la statia de la Berchisesti sa fie avariat. Primarul Ion Lungu si prefectul Mirela Adomnicai au mers la fata locului cu specialistii care au spus ca valoarea pagubelor se ridica la aproximativ 2,7 milioane de lei. Lungu spera ca Guvernul sa de acesti bani cat mai curand pentru a incepe lucrarile

poza
Costuri de 2,7 milioane de lei pentru refacerea digului de la Berchisesti Stiri Suceava
Inundatiile din judetul Suceava a afectat zeci de kilometri de drumuri judetene si comunale dar si zeci de case , la fel intamplandu-se si cu digul de la statia de la Berchisesti.

„Noi am mai făcut reabilitări la acest dig în urmă cu 13 ani, prin 2005, acum trebuie din nou refăcut. În urma discuţiilor avute cu prefectul Mirela Adomnicăi şi consilierul de stat Radu Ţipişcă, s-a mers în teren cu reprezentanţii ACET şi s-a stabilit o valoare estimativă de 2,7 milioane de lei pentru lucrările de reabilitare", a spus primarul Sucevei.

Totodata, primarul a subliniat ca a mers la fata locului cu prefectul judetului, Mirela Adomnicai dar si cu specialistii care au evaluat pagubele. Totodata, edilul Sucevei spera ca Guvernul sa aloce suma necesara astfel incat lucrarile la digul afectat sa fie incepute cat mai curand .


11:07
miercuri, 11 iulie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere