Contractul pentru Autostrada A7 a fost semnat

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că luni s-a semnat contractul pentru viitoarea autostradă A7 Siret- Suceava – Pașcani – București.

poza
Contractul pentru Autostrada A7 a fost semnat
La semnarea contractelor au fost prezenti Gheorghe Flutur ,primarul Sucevei, Ion Lungu și primarul din Siret, Adrian Popoiu. După semnarea contractelor, Flutur a declarat că aceasta este o zi istorică pentru județul Suceava.

„Acest lucru dă o altă perspectivă de dezvoltare a întregii zone a Bucovinei, pornind de la Siret. Orice primar, orice om care dorește în viitor să se gândească ce-l așteaptă trebuie să fie mai optimist și să spere că această legătură între Suceava și Capitală, în următorii ani este posibilă pe un drum modern, să faci 4 – 5 ore până la București”, a precizat Gheorghe Flutur.

Conform spuselor sale, această autostradă va înseamn dezvoltare economică, întoarcerea tinerilor care să lucreze acasă, turism, dar și „punerea în valoare a acestei minunate zone”, unde se află Putna, „Ierusalimul Neamului Românesc”. „Sunt convins că după ce proiectanții se vor apuca de treabă ne vor invita să ne consultăm asupra variantelor de traseu. Mă bucur că ați ales să aveți un punct întărit în Suceava, considerați că îl aveți în mine și în primarii noștri. Și ne vom implica foarte-foarte tare în rezolvarea acestei probleme”, a declarat președintele CJ Suceava.

09:39
luni, 07 septembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere