Contractul de executie pentru gradinita din Burdujeni a fost semnat in cursul zilei de miercuri

După ce luni dimineață , primarul Sucevei a semnat cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării contractul de finanțare pe fonduri europene pentru grădinița din cartierul Burdujeni sat, în această dimineață a semnat contractul de execuție cu directorul general al SC "CON BUCOVINA SA" Suceava, firma care a câștigat licitația organizată de primărie.

poza
Contractul de executie pentru gradinita din Burdujeni a fost semnat in cursul zilei de miercuri
O noua gradinita va fi ridicata pentru copiii din cartierul sucevean Burdujeni Sat. Primarul municipiului, Ion Lungu, a anuntat ca valoarea contractului este de 2.430.255.64 le, iar durata de realizare este de 24 de luni.
”Noi avem făcută deja licitația pentru acest obiectiv și în această dimineață am semnat contractul de execuție cu firma Con Bucovina. Pentru suma de 2,43 milioane de lei, la 85% din valoarea cu care am plecat la licitație. Un alt lucru bun este că, în loc de 36 de luni, cum prevede contractul pe finanțare europeană, firma din Suceava, Con Bucovina a fost de acord ca termenul de finalizare al obiectivului să fie de 24 de luni. Este o firmă serioasă și așteptăm să facem o grădiniță pentru copiii din cartierul Burdujeni Sat, în curtea Școlii generale nr.6", a spus edilul sucevean.


10:26
miercuri, 17 iulie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere