Cinci străzi de pământ din municipiul Suceava vor fi modernizate

Suma alocata acestor lucrari este de 5,63 milioane de lei, conform spuselor primarului Sucevei .Ion Lungu a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor cu Florconstruct Suceava și Dru-Po SRL Suceava.

poza
Cinci străzi de pământ din municipiul Suceava vor fi modernizatePrimarul Sucevei, Ion Lungu, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca cinci strazi de pamant urmeaza a fi modernizate. Concret, este vorba despre Traian Țăranu din Obcini( 1,74 milioane de lei), Ștef0an Luchian din Burdujeni-sat,(1,07 milioane de lei, Crângului din Burdujeni-sat, ( 1,3 milioane de lei), Micșunelelor din Ițcani (479.771 de lei) și tot în Ițcani, Barbu Ștefănescu Delavrancea (372.399 de lei).Primarul a menționat că în ședința următoare a Consiliului Local Suceava urmează să fie alocată suma de 2 milioane de lei pentru aceste lucrări din creditul accesat de municipalitate și a precizat că a solicitat firmelor să finalizeze cât mai repede proiectarea pentru a se începe lucrările de execuție.

„Ne dorim ca în acest an să finalizăm măcar două străzi, respectiv strada Traian Țăranu și strada Micșunelelor”, a spus Lungu.

09:38
miercuri, 14 august 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere