Bugetul local pentru anul 2010

Astăzi, într-o conferinţă de presă realizată la sediul Primăriei, primarul Ion Lungu a oferit detalii despre bugetul care va fi alocat pe anul 2010 pentru oraşul Suceava.

poza
Bugetul local pentru anul 2010

 Potrivit spuselor sale, acesta este un „buget de austeritate” ce are ca scop dezvoltarea oraşului. El speră ca acest buget să fie aprobat în urma dezbaterii ce va avea loc vineri, 12 februarie la ora 12.00. Dînsul consideră că suma alocată pe acest an este aproximativ egală cu cea de anul trecut. Tot vineri va fi discutat şi masterplanul ce prevede o mai bună administrare a reţelei de apă potabilă. Pentru acest masterplan vor fi alocată suma de aproximativ 34 milioane euro, sumă cu care se va încerca reabilitarea staţiei de epurare şi extinderea reţelelor de apă.
    În cadrul aceleiaşi întîlniri cu presa locală, primarul Ion Lungu a discutat şi despre sistemul de sănătate unde vor fi alocate 5 miliarde euro pentru reabilitatea secţiei de oncologie a spitalului vechi şi refacerea infrastructurii în zona staţiei de ambulanţă. De altfel, se va încerca realizarea unui sediu al Primăriei în zona Iţcani, alături de o staţie de ambulanţă.

11:38
miercuri, 10 februarie 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere