Au fost aprise luminile in bradul din centrul Sucevei

Anul acesta, pe lângă Târgul de Crăciun cu tradiție deja în SUCEA❤A, spectacolul de Revelion va avea loc în inima orașului, sub cupola de lumini.

poza
Au fost aprise luminile in bradul din centrul Sucevei

Sute de oameni au participat, de Ziua Bucovinei, la spectacole organizate in centrul municipiului. Unul dintre cele mai asteptate momente a fost insa, ca in fiecare an, aprinderea luminitelor din bradul amplasat pe esplanada Casei de Cultura.

"O atmosferă caldă, cu miros de Crăciun, se simte deja la Suceava. Mii de luminițe au împodobit orașul, ne pregătim să întâmpinăm cea mai frumoasă perioadă a anului. Anul acesta, pe lângă Târgul de Crăciun cu tradiție deja în SUCEA❤A, spectacolul de Revelion va avea loc în inima orașului, sub cupola de lumini, exact așa cum și-a dorit majoritatea dintre voi.
Cu sufletul împăcat, cu împlinirea de a fi făcut ceva bun pentru ceilalți, cu gânduri bune alături de cei dragi, să așteptăm venirea celor mai speciale sărbători ale anului.
AMR 26 de zile până la Crăciun!" , a spus viceprimarul Sucevei, Lucian Harsovschi.

Evenimentul a devenit o tradiție la Suceava, în aceeași zi fiind deschis și Târgul de Crăciun din Centru, dar și patinoarele artificiale Areni și cel cu suprafață teflonată, situat chiar lângă logo-ul luminos amplasat vizavi de intrarea în Parcul Areni.

„Am venit alături de președintele CJ Gheorghe Flutur, care apără și promovează valorile Bucovinei, să sărbătorim această zi a noastră – Ziua Bucovinei. Astăzi se împlinesc 101 ani de când s-a hotărât unirea Bucovinei cu România. Este o zi specială, atât pentru noi, cei din Bucovina, cât și din întreaga țară, pentru că dacă nu s-ar fi înfăptuit, nu apărea România Mare! S-a împlinit atunci un vis de aur al generațiilor din Bucovina care au luptat pentru acest ideal. Noi am preluat această moștenire de la înaintașii noștri, trebuie să o prețuim și să o ducem mai departe, să o dăm generațiilor care vin. Tocmai de aceea s-a evocat astăzi memoria lui Iancu Flondor, la statuia căruia s-au depus coroane de flori, de aceea aprindem luminile de sărbătoare și noul logo al Sucevei, dar și patinoarul sintetic, de aceea avem un spectacol deosebit „Acasă-i Bucovina” în Casa de Cultură și multe alte momente muzicale aici, pe scena pe care urmează să cânte Bucovina și Subcarpați”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

06:52
vineri, 29 noiembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere