Apa caldă ar putea să întîrzie 10 zile

În cazul întîrzierilor în lucrările la estacada pentru susţinerea magistralei de apă caldă şi a celor două de apă rece avariate de viitură, operaţiunile ulterioare de la Termica ar putea întîrzia furnizarea de apă caldă.

poza
Apa caldă ar putea să întîrzie 10 zile
Voci din firma care construieşte estacada pentru susţinerea magistralei de apă caldă şi a celor două de apă rece avariate de viitura de pe Suceava, au anunţat că lucrările nu vor fi date gata mai devreme de două săptămîni. Dacă totuşi lucrurile vor fi demarate conform planului şi nu va apărea o nouă viitură care să creeze dificultăţi, există posibilitatea ca promisiunea Primăriei de a furniza apa caldă la 1 septembrie să se îndeplinească

Viceprimarul Viorel Seredenciuc se arată încrezător, acesta primind asigurări din partea firmei care construieşte estacada că lucrările se vor termina mai repede, fiind mobilizate echipe multiple care lucrează chiar şi în zilele de week-end. Dacă ei vor finaliza lucrările în timp util, celelalte echipe vor avea timpul necesar să monteze conductele.

17:06
marti, 17 august 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere