Ambasadorul Republicii Africa de Sud la București împreună cu secretarul I politic au fost in vizita la Suceava

Ambasadorul Republicii Africa de Sud la București, Jabu Mbalula, împreună cu secretarul I politic,Tiba Bethwel, s-au aflat azi, 11 aprilie 2019, în vizită oficială la Suceava și au participat la o întrevedere comună cu prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și primarul Ion Lungu.

poza
Ambasadorul Republicii Africa de Sud la București împreună cu secretarul I politic au fost in vizita la Suceava

Nu este prima vizită oficială la Suceava a unor reprezentanți ai Ambasadei Africii de Sud la București, vizite asemănătoare având loc în 2012 și 2015. În cadrul vizitei de astăzi, ambasadorul Republicii Africa de Sud la București, Jabu Mbalula, a întărit ideea instituirii unor relații bilaterale solide, între cele două țări, în domenii precum turism, cultură, educație, științe, un obiectiv major fiind și acela de dezvolta schimburile comerciale și investițiile.
“Cred că suntem țara în care acceptăm prietenii din toată lumea, dorim să întărim relațiile bilaterale, prin turism, cultură, investiții și prin înfrățiri la nivel regional. Africa de Sud oferă un mediu foarte prietenos pentru investiții, iar Guvernul nostru a pus la dispoziție un pachet foarte atractiv pentru investiții. Ne dorim să înțelegeți că relațiile bilaterale cu România sunt foarte importante pentru noi”, a declarat Jabu Mbalula.
Prefectul Județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, și-a exprimat încrederea că discuțiile de astăzi se vor concretiza prin parteneriate bilaterale între cele două țări și a invitat oaspeții să revină la Suceava. „Mi-aș dori ca întâlnirea viitoare să fie extinsă și prin participarea reprezentanților Camerei de Comerț și Industrie Suceava și Universității „Ștefan cel Mare”. Am convingerea că ați sesizat oportunitățile județului nostru, Suceava- Bucovina poate fi o destinație spectaculoasă pentru cei din Africa de Sud”.


11:40
joi, 11 aprilie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere