Ziua Mondiala a Zambetului, marcata la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava

               La Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava, vineri pe data de 6 octombrie, elevii de gimnaziu au intreprins diferite acțiuni de 'Ziua Mondială a Zâmbetului'.

poza
Ziua Mondiala a Zambetului, marcata la Liceul Teoretic Filadelfia din Suceava
           Cu toţii zâmbim în aceiaşi limbă, spune o veche zicală. Acesta a fost şi mesajul transmis de elevii Liceului Teoretic Filadelfia din Suceava. Pentru a marca ziua Mondială a Zâmbetului, aceştia au "împărţit" zâmbete colegilor şi profesorilor din şcoală. De asemenea au creat un "smile" uriaş în curtea şcolii. Peste 100 de elevi costumaţi diferit s-au aranjat în aşa fel încât au format un zâmbet care a şi fost imortalizat de o dronă. Prin acest gest elevii au arătat că  "Filadelfia  zâmbeşte". Elevii au arătat astfel, că se poate zâmbi în această lume care obturează bucuria din inimile oamenilor.

           Fericirea nu e departe de noi. Contează cum îl fac şi pe cel de lânga mine să o simtă şi cum i-o transmit. Elevii din cicluri diferite de învățământ și-au dat mâna în această zi şi au recreat frumosul. Pentru că, un zâmbet nu costă nimic și totuși valorează enorm, nu-i asa?

05:45
joi, 12 octombrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere