Zeci de soferi au fost testati cu alcooltestul in weekend

La 14.09.2018, ora 19.35, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a oprit pentru control pe DN 17, în comuna Dorna Candrenilor, autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din județul Bistriţa-Năsăud. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 14.09.2018, ora 19.50, o patrulă din cadrul Poliția orașului Dolhasca, a oprit pentru control pe strada Prof. Maria Raicu din localitate, autoturismul condus de un localnic de 61 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 14.09.2018, ora 22.15, în timp ce acționa pe raza localității Văratec din orașul Salcea, un echipaj de poliție a observat un autoturism al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție a sporit viteza de deplasare și a virat brusc pe strada Pepinierei, motiv pentru care polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă, conducătorul auto nu s-a conformat, acesta fiind urmărit pe o distanță de circa 1 km, până la DJ 290, reușindu-se blocarea vehiculului.
Conducătorul auto a fost imobilizat și încătușat de polițiști, acesta fiind identificat ca fiind un bărbat de 51 de ani, din comuna Verești.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


13:03
duminica, 16 septembrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere