Un mort şi un rănit în urma unui accident feroviar

Un tren marfar a lovit un autoturism de teren în care se aflau două persoane. Accidentul a avut loc luni seară între localităţile Vama şi Molid, la o trecere la nivel cu calea ferată, prevăzută cu barieră.

Şoferul autoturismului, în vârstă de 71 de ani a fost rănit grav, în timp ce pasagera de 65 de ani a decedat. După acordarea primului ajutor medical, şoferul a fost transportat cu ambulanţa SMURD la spital, pentru tratament de specialitate.

Reprezentanţii Poliţiei spun că şoferul nu a respectat semnificaţia trecerii la nivel cu calea ferată care era prevăzută cu semibariere coborâte şi semnale luminoase şi acustice aflate în funcţiune. În urma coliziunii, autoturismul a fost târât pe o distanţă de 117 metri. Şoferul necesită peste 30 zile de îngrijiri medicale.

Detaşamentele de pompieri Cîmpulung Moldovenesc şi Suceava au intervenit cu o autospecială şi modulul SMURD (autospeciala de descarcerare şi ambulanţa) la faţa locului.

Echipajele au izolat zona accidentului, au îndepărtat bornele de la bateria maşinii, concomitent cu descarcerarea victimelor, acordarea primului ajutor medical şi îndepărtarea autoturismului de pe linie, pentru a permite lucrătorilor feroviari să pregătească reluarea traficului feroviar.

12:30
marti, 23 noiembrie 2010

Taguri

ISU Bucovina, SMURD, accident, autoturism, decedat, marfar, ranit

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere